Termékek
Fresh Box
Fresh Surround
Fresh to Go
Az Fresh Box a családok és az irodák légtisztítója.

Legnagyobb lefedett terület: 140m2 (100m2)
(2.5m belmagasságnál)

Alkalmas lakásokban, nagyobb szobákban, irodákban, üzlethelyiségekben, pincékben, dohányfüst (max. 2-3 dohányzó esetén), szagok, poros levego, penész, vírusok és baktériumok, allergén anyagok, virágpor hatástalanítására.
Fresh Box
Az Fresh Surround a tágasabb otthonok, irodák, kávézók, klubok, éttermek és tagolt belterek (200m2-ig) kiváló légtisztítója.

Legnagyobb lefedett terület: 240m2 (200m2)
(2.5m belmagasságnál)

Alkalmas családiházakban, nagyobb szobákban, irodákban, üzlethelyiségekben, kávézókban, klubokban és éttermekben a dohányfüst, erős szagok, poros levegő, penész, vírusok és baktériumok, allergén anyagok, virágpor hatástalanítására.
Ecopower4
Kislányom, mióta van a lakásban Fresh Box tünetmentesen játssza végig a délutánokat.
Sokat gondolkoztam, hogy érdemes-e költenem légtisztítóra, de nem bántam meg, hogy a beszerzése mellett döntöttem. Amióta megvan a Fresh Surround, sokkal több időt töltenek a vendégek a sörözőmben.
Fresh Boddy
New LivingWater

Itt az ideje, hogy megoldjuk az egész ház ergiarendszerének védelmét. Bemutatjuk a „EcoPower4” készüléket, ami az energiarendszer tisztántartására ugyanazt a technológiát használja otthonában, mint a nagy ipari fogyasztók és közüzemi vállalatok már hosszú évek óta a saját rendszerükben.

A „EcoPower4” az alábbi szolgáltatásokat biztosítja otthonában:

- teljesítményszabályozást és vonalzaj szűrést
- könnyu telepíthetoséget és azonnal észrevehető hatást
- karbantartást nem igénylő megoldást
- környezetbarát és ezáltal a Földbolygót védő megoldást.
- csökkenti a villanyszámlát (felszereltségtől függően 5-30%)

bus20_sqdot.gif

Magyarországon az ionizált lúgos vízről még a szakemberek is keveset tudnak. De ezt az eljárást már 50 éve kutatják Japánban, illetve a volt Szovjetunióban.

 

Növény- és állatkísérletek során egyre több pozitív változást figyeltek meg, s ezeken felbuzdulva elkezdték a humán irányú kutatásokat is, amelyek eredményei minden várakozást felülmúltak. Ennek köszönhetően a nyugati társadalmak, főleg az Egyesült Államok figyelmét is felkeltette a lúgos víz. Mára már milliók életét változtatta meg ez az oxigénben dús víz a Távol-Keleten, az Egyesült Államokban és reméljük hamarosan nálunk, Magyarországon is. Miután megismeri az ionizált lúgos vizet, garantáltan más szemmel néz majd a többire, mert az ionizált víz bizony magasra teszi a lécet.

 

New LiwingWater
EcoPower4
Fresh Surround
Fresh to Go
Fresh Boddy
 
Kínálatunkban szerepel, két utazásra termett légtisztító!
 
Az "Fresh to Go" elkísérheti Önt a hálószobától a gépkocsin át az irodába. De ugyanígy, elkísérheti kiküldetésen szállodai szobája nyugalmába vagy kiránduláson, a lakókocsi levegőjét teheti kellemessé és fertőzésektől mentessé.
 
A "Fresh Boddy"-t a nyakában hordva, megtisztítja a levegőt a közvetlen környezetében, a tömegközlekedési járművön,
vagy az irodában. A buszon nem Önnek kell beszívni a sok baktériumot.
Gyermeke nyakába akasztva, biztosítja számára a megtisztított levegőt az óvodában vagy iskolában. Ezzel biztosíthatja, hogy járványok idején az Ön csemetéje, nem az elsőkk között lesz beteg.
Jön! Jön! Jön!
dynamic_desert_blue0.gif dynamic_desert_blue002007.gif dynamic_desert_blue002005.gif dynamic_desert_blue002003.gif
SPACE TECHNOLOGY certified-products:
Radiant Catalytic Ionization Air
Ételszag?! Dohányfüst? Áporodott levegő? Dohos pinceszag?

Pollenek? Baktériumok? Penészgomba? Kutya-, Macskaszag?
Nézze meg az angol videót, a SPACE certificat-ról