Fresh Surround
Termékek
Fresh Box
Fresh Surround
Fresh to Go
Cigarettafüst és ételszag terjeng a levegőben?

Ha állandó problémát jelent a lakásban, az irodában vagy a kávézóban a cigarettafüst és az ételszag eltüntetése, a "Fresh Surround" aktív levegőtisztító jelenti a megoldást. A készülék mindenféle vegyi anyag és filter nélkül, zajtalanul, gyorsan és hatékonyan eltávolítja a levegőből a szennyeződéseket. A "hagyományos" passzív légtisztító berendezésekhez képest, melyek egy ventilátor segítségével keringetik egy szűrőn keresztül a levegőt, ezáltal kiszűrve a szennyeződést, a "Fresh Surround" aktív légtisztító kimutathatóan hatékonyabb, mivel a szoba zárt szegleteiben megragadt levegőt is megtisztítja
(pl. a bútorok alatt), amihez más légtisztítók nem férnek hozzá. Ennek a légtisztítási technológiának további előnye, hogy az ózongenerátor folyamatosan újratermeli az ionokat, a szűrőbetétekkel szemben nem szennyeződik, és nem kell időről-időre cserélni, s ezenkívül rendkívül kis energiaigényű (kb. 50W).

Fresh Boddy
A fotokatalitikus ionizáció által kibocsátott pozitív (H+) és negatív (O2-) ionok zárt csoportokat alkotnak a káros anyagok, mint például lebegő gombaspórák, vírusok és allergén anyagok körül. Ekkor kémiai kölcsönhatás veszi kezdetét. A H+ és O2- ionok ütközései során OH- molekulák, úgynevezett radikális hidroxilok keletkeznek. Minthogy a radikális hidroxil instabil szerkezetű, ezért egy H (hidrogén) molekulát von ki az általa körülvett részecskéből, és így végül H2O (vízpára) válik belőle. A technológia ionjai, amelyek a természetben is megtalálhatók ugyanilyen formában (erdei levegő), a legkisebb mértékben sem károsak az emberi szervezetre. Az ionok a vízmolekulák gyűrűjében a légárammal a szoba minden szegletébe eljutnak. Amíg a légtisztító iongenerátora működésben van, az ionok folyamatosan újratermelődnek, így hatékonyságuk folyamatos. Ezek az ionok kiválóan alkalmasak a penészes dohszag megszüntetésére, valamint a dohányfüstben található nitrogén-monoxid lebontására, és hatékonyan szüntetik meg a kifejezetten erős szagokat is.
A Kansas városi Egyetem microbiológiai laborjában végzett 24 órás vizsgálatok alapján elmondható, hogy a készülék bekapcsolása után, a vizsgált kórokozók 98%-a két órán belül hatástalanítva van a felületeken is.

A levegőben és a felületeken egyaránt 99,99%-ban megöli a baktériumokat, vírusokat.

A pollent és az allergén anyagokat eltávolítja a légzési zónából.

A káros vegyi szennyeződéseket lebontja, vagy eltávolítja a légtérből.

1-2 perc alatt eloszlatja a hirtelen előtörő szagokat is (mint pl.: odaégett étel).

Eltávolítja a port a légzési zónából, elpusztítja a poratkákat.

Megszünteti a penészgombát, és meggátolja kialakulását.

Egészséges körülményeket, jó közérzetet és harmóniát teremt beltereinkben.

New LivingWater
EcoPower4
dynamic_desert_blue0.gif dynamic_desert_blue002007.gif dynamic_desert_blue002005.gif dynamic_desert_blue002003.gif
Ételszag?! Dohányfüst? Áporodott levegő? Dohos pinceszag?

Pollenek? Baktériumok? Penészgomba? Kutya-, Macskaszag?
Kezelési utasítás.
Letölthető PDF:
Prospektus
get_adobe_reader.gif
Nézze meg! Angol nyelvű videó.