Fresh to Go
Termékek
Fresh Box
Fresh Surround
Fresh to Go
Fresh Boddy
EcoPower4
New LivingWater

A légtisztító alapvető célja, hogy használója bárhol, bármikor friss és tiszta levegőt lélegezhessen. Eme cél megvalósítása érdekében számos, hasznos kiegészítőt mellékeltek a készülékhez, mint például az amerikai. angol és európai szabvány szerinti csatlakozót, hogy a világ bármely pontján aktív technológiával tisztíthassa a maximum 30 m2-es belteret. 12 V-os csatlakozóval gépjárművekben, lakókocsikban is semlegesíti a szmog káros összetevőit. Rögzítési problémák megoldására alkalmazható a felcsavarozható talp, tapadókorong és az öntapadós tépőzár is. Nyaraláskor, hosszabb üzleti utakra is magával viheti, hogy szállodai szobájában is a már megszokottan egészséges levegővel telítse közvetlen környezetét.

Nyugodtan szeretne aludni?
 
A hálószobában használva a Fresh to Go természetes tiszta levegőt biztosít alvásához.
Az ActivePur technológia biztosítja beltereink számára a természet által használt tisztító és megújító folyamatokat. A természet viharokkal, napsütéssel, villámokkal újítja meg földünk levegőjét. Ugyanezen folyamatokat használva öli meg a baktériumokat, szüntetei meg a füstöt és szagokat a Fresh to Go légtisztító berendezés is!
Ha éjjel nyugodtan aludt a tiszta levegőben, vigye magával munkábamenet a saját Fresh to Go-ját és az autóban is ugyan azt a frislevegőt találja. A gépkocsi szűrőjén nagyon sok káros anyag átjut, amit végsősoron a tüdeje szűr ki a levegőből. De az Ön AktivPure technológiás légtisztítója megvédi ezektől a káros anyagoktól.
Mivel a Fresh to Go nagyon praktikus kiegészítőkkel rendelkezik, tovább viheti magával a munkahelyére. Az irodában is jó szolgálatot tehet. Az áporodott, dohányfüstös levegőből friss levegőt készít Önnek. A légkondícíonálók is sok kellemetlen károsanyagot juttatnak a levegőbe, de Önnek ezektől sem kell tartania, ha Önnél van a Fresh to Go.
Hordozhatóságának és a praktikus kiegészítőknek köszönhetően, magával viheti kiküldetésére, a szállodai szobában is jó szolgálatot tehet. Ha szabadságra megy, fris levegőt biztosít Önnek és családjának a lakókocsiban is.
dynamic_desert_blue0.gif dynamic_desert_blue002007.gif dynamic_desert_blue002005.gif dynamic_desert_blue002003.gif
Használja otthon és vigye magával, bárhová is megy.
Ételszag?! Dohányfüst? Áporodott levegő? Dohos pinceszag?

Pollenek? Baktériumok? Penészgomba? Kutya-, Macskaszag?
Kezelési utasítás.
Letölthető PDF:
Prospektus (angol)
get_adobe_reader.gif