New LivingWater
Termékek
Fresh Box
Fresh Surround
Fresh to Go

Ha az ionizált vízben a pozitív töltésű ( H+) ionok vannak túlsúlyban, akkor savas kémhatású vizet kapunk.

Ezt azonban kizárólag külsőleg használhatjuk. Az ionizált savas víz jótékony hatással van a bőrre, nyugodtan használhatja mosdáshoz és arcmosáshoz.

A halak is ezt választanák!
Mire jó a savas víz?
Fresh Boddy
A szervezet sav – lúg egyensúlyáról
magazin.jpg effektive007006.jpg

Mire hat a lúgos víz:

 

Jótékonyan hat az úgynevezett életkortól függő és más betegségek kezelésénél. Visszafordítja az öregedési folyamatot. Közömbösíti a testben felhalmozódott savas bomlástermékeket.

Az A,- E, C-vitaminhoz, valamint a szelénhez hasonlóan erős antioxidáns, mellékhatások nélkül. Az iontöltés hatástalanítja a szabadgyököket. Nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet. Csökkenti a fájdalmat. Energiát ad. Közömbösíti az acidózist /savasságot/. Erősíti és élénkíti az immunrendszert. Enyhíti a stresszt.

Mire hat a savas víz:

 

Mellékhatások nélkül kezelhetők a pattanások. Jótékony hatással van a korpa kezelésében. Gyógyítja a krónikus száraz szemeket, jó az ekcéma kezelésére. Nagyon hatásos öblítő, a haj csillogó és egészséges lesz. Hidratálja a és puhítja a bőrt. A sebek gyorsabban gyógyulnak és fertőtleníthetők az ionizált savas vízzel.

A lábszár ionizált savas vízzel való borogatásával sikeresen kezelhető a cukorbetegség okozta lábszárfekély. Sikeresen kezelhető vele a gombás bőr. Orvosolja a rovarcsípések okozta fájdalmat és viszketést. Ionizált savas vízzel megmosva fertőtleníthetjük az élelmiszereket, például a zöldségeket, gyümölcsöket. Elpusztítja a legtöbb baktériumot.

Itt megnézheti, mi is az a "pH"-érték.

A test sav-bázis háztartásának kiegyenlítése, a lúgosítás képezi egészségünk egyik alapját. A test acidózisa (elsavasodása) a rák kialakulásának egyik alapja is (amelynek mindig elsavasodott, oxigénszegény közegre van szüksége).

Daganat nem jöhet létre olyan környezetben, ahol a sav-lúg egyensúly fennáll, és bőségesen van oxigén. Ezt bizonyítja, hogy nem létezik szívrák.  A tüdőből a szívbe folyó vér az egész szervezet oxigénben leggazdagabb és legmagasabb pH-értékű része. Miközben a vér átmegy a tüdőn, a savas toxinok kicsapódnak belőle, és marad a sok-sok oxigén és a magas pH-érték. A rákos sejteknek mindig szélsőséges a pH-értékük és oxigénhiány áll fenn bennük, míg az egészséges sejtekben enyhén lúgos a kémhatás és magas az oxigéntartalom.

 

Bizonyos körülmények között, ha nincs elegendő nátrium, a szervezet más ásványi anyaghoz folyamodik. Az első ásvány, ami helyettesítőként szóba jöhet, a kalcium. Valahonnan szerves kalciumot kell szerezni. Ez két forrásból lehetséges: lúgos salakképző ételekből és a csontokból. Köztudott, hogy a tej kalciumban gazdag. Logikusnak tűnik, hogy ennélfogva kiválóan alkalmas a szervezet lúgos ásványanyag - készletének a pótlására. Sajnos azonban a pasztörizálás során a tej szerkezete megváltozik: a magas hőmérsékleten elbomlanak azok a fontos enzimek, amelyek a tejben lévő ásványi anyagok felszívódását kellene biztosítaniuk. Ezzel egy időben az ásványi anyagokat összetartó kémiai kötések is megváltoznak és a kalcium hasznavehetetlenné válik. A test túl sok savas és salakképző étel fogyasztására kialakuló reakcióira az ammónia "bevetése" a másik lehetséges módszer. Magas fehérjetartalmú táplálék fogyasztása esetén, a fehérje bomlástermékét, a nitrogént, ammónia alakjában üríti ki a szervezet. Az ammónia erős lúg. Ezért, még mielőtt kiürítené, felhasználhatja a fehérjefölösleg savasító hatásának a közömbösítésére. Ez is egy szükségmegoldás, amihez a test csak vészhelyzetben folyamodik, amikor lúgkészlete erősen fogy, vagy már teljesen kimerült. Minderről néhány órán belül tudomást szerzünk, mégpedig az ammóniaszagú vizelet révén, mely gyakran jár együtt hólyagirritációval és vizelés közbeni égető érzéssel.

 

A savasság és lúgosság viszonyát a tudomány mennyiségileg fejezi ki egy1-től 14-ig terjedő skálán, amit úgy nevezünk, hogy „pH”. Ezen a skálán a 7-es érték tekinthető semlegesnek. A 7 alatti értékek jelölik a savas, a 7 felettiek pedig a lúgos tartományt. Technikai értelemben a pH érték a hidrogénionok (pozitív töltésű molekulák) koncentrációját mutatja bármely oldat vonatkozásában. A test nem tudja sokáig elviselni a túlzott savasság felé történő eltolódásokat. A megbomlott egyensúly korai szakaszában a tünetek még nem olyan erősek: előfordulhat kiütés, fejfájás, allergiák, megfázás és influenza, valamint egyéb (pl. homloküreg) problémák. De ahogy a dolgok tovább súlyosbodnak, egyre komolyabbá válik a helyzet. A szervek és az egész belső rendszer meggyengülése eredményeként pajzsmirigy-, mellékvese- és májproblémák, stb. léphetnek fel.

Ha a szövetek pH-ja túlságosan elmozdul a savas irányba, akkor az oxigénszint lezuhan és a sejtek anyagcseréje leáll. Más szóval a sejtek elpusztulnak. Ha az elsavasodás túl erőssé válik ahhoz, hogy a vér ki tudja egyensúlyozni, akkor a felhalmozódott savmennyiséget a szervezet a szövetekbe nyomja, hogy ott raktározza el. Ez úgy történik, hogy a nyirokrendszer /immunrendszer semlegesít belőle annyit, amennyit csak tud, majd megpróbál megszabadulni a többitől.

Sajnos, a „megszabadulni” a többi savtól annyit jelent, hogy visszanyomja azt a vérbe, amivel létrejön egy ördögi kör, hiszen a szervezetnek további ásványi anyagokat kell elvonnia onnan, ahol azok a normális feladataikat tölthetnék be, és emellett terheli a májat és a vesét is. Továbbá ha a nyirokrendszer túlterhelt, vagy a nyirokedények nem működnek megfelelően (ezt gyakran a testmozgás hiánya okozza), akkor a savak felhalmozódnak a szövetekben. Amikor a testben savas melléktermékek keletkeznek, és ezek bekerülnek a véráramba, akkor a keringési rendszer folyékony formában próbál megszabadulni tőlük a tüdőkön vagy a veséken keresztül. Ha túl sok ilyen savas hulladék keletkezik, akkor ezek lerakódnak a különböző szervekben: a szívben, a hasnyálmirigyben, májban és a vastagbélben, vagy pedig a zsírszövetek kötik meg őket a mellekben, a csípőn, a combokon, a hason és még az agyban is. Ebből következik, hogy a zsír kialakulásának legfőbb oka a szervezet elsavasodása. A test zsírt termel, hogy közömbösítse és eltárolja a savakat, megmentve ezzel a létfontosságú szerveket, amelyek egyébként komoly károsodást szenvednének. A zsír tehát nem más, mint a szervezet reakciója a túlsavasodott állapotra. A savak károsító hatását és eltárolásuk folyamatát más néven úgy is hívhatnánk, hogy „az öregedési folyamat”.

EcoPower4
New LivingWater
dynamic_desert_blue0.gif dynamic_desert_blue002007.gif dynamic_desert_blue002005.gif dynamic_desert_blue002003.gif
Tiszta vizet a pohárba!