EcoPower4
bus20_sqdot.gif
Termékek
bus20_sqdot.gif
Fresh Box
bus20_sqdot.gif
Fresh to Go
Energiafelhasználás optimalizálása, elektronikai védelem és energiatakarékosság az egész házban!
A ház műszaki berendezéseinek őre!

Megakadályozza a felesleges energiapazarlást!
Fresh Boddy
Az EcoPower4 az otthona biztonságának
és pénztárcájának az őre!
Nézzünk szembe a tényekkel.
Az energiafelhasználás egyre nő és az elektromos energiával üzemelő berendezések száma szintén exponenciálisan növekszik otthonunkban. Elektromos berendezéseink minden nap ki vannak téve a túlfeszültség, elektromos tüskék és az elektromos zajok támadásának. Itt az ideje, hogy az egész házban energiagazdálkodási rendszert valósítsunk meg.
Bemutatjuk a „EcoPower4” készüléket, ami az energiarendszer tisztántartására ugyanazt a technológiát használja az Ön otthonában, mint a nagy ipari fogyasztók és közüzemi vállalatok hosszú évek óta.
A „EcoPower4” az alábbi szolgáltatásokat biztosítja otthonában:


  1. teljesítményszabályozást és vonalzaj szűrést
  2. csökkenti a villanyszámlát 
  3. túlfeszültség elleni védelmet (TV, PC, HIFI, házimozi stb.)
  4. könnyu telepíthetoséget és azonnal észreveheto hatást
  5. karbantartást nem igénylo megoldást
  6. környezetbarát és ezáltal a Földbolygót védo megoldást.
Segít megszüntetni a felesleges energiapazarlást.
A „EcoPower4” az otthona energiafelhasználásának teljesítmény-tényezőjét (0.80-0.90) helyett 0.97-es vagy 0.98-as szintre képes javítani azzal, hogy elősegíti az elektromos energia hatékony felhasználását.

Védi az elektromos berendezéseket a káros feszültségingadozásoktól és a villámok okozta túlfeszültség-tüskéktől.
A „EcoPower4” két módozatban üzemel a hullámzások kiküszöbölésére, váltakozva mindkét fajta védelmet ellátja. A speciális fém-oxid ellenállások levezetik a túlfeszültség tüskéket a hálózat földpotenciálon lévő pontjára. Ha egy villámlás következtében a hálózatra nagy túlfeszültség kerül, a készülék azonnal lezárja az elektromos áram útját és blokkolja a hálózatot.

Az elektromos zajok és a túlfeszültség csökkentése által növeli elektromos és elektronikus készülékeinek élettartamát.
Az elektronikus zaj kiszűrése csökkenti az emberi környezetbe történő kiszivárgást és további szemét keletkezését a nem-lineáris terhelés mellé (televízió, számítógép, kapcsolóüzemű tápegységek, energiatakarékos izzók stb.).

Az elektromos zajok és szemét csökkentésével a „EcoPower4” megvédi kapcsolóüzemű tápegységeit, segít megakadályozni az időelőtti meghibásodást és meghosszabbítani készülékei és elektromos eszközeinek élettartamát, miközben energiát spórol Önnek.

Kevesen kötnek biztosítást, villámcsapásra is !

 

2010. július 04. 12:50  MTV híradó

 

Évente 350 ezer villámcsapásnál is többet regisztrálnak a meteorológusok az országban. Az ezekből fakadó károk, amelyekért a biztosítók fizetnek is, megközelítik a 2 milliárd forintot

Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

 Az elmúlt hetekben minden eddiginél nagyobb kárt okozott a villám a háztartások elektromos berendezéseiben, a magyarok többsége azonban nem rendelkezik megfelelő biztosítással: legfeljebb egy 30 éves Junoszty tévé árán, vagy egyáltalán sehogy nem biztosítja ingóságait - áll a CLB Biztosítási Alkusz Kft közleményében.

Szakértők szerint az elektromos kisülések akár 1 kilométeres körzetben is kárt tehetnek a gépekben. Ráadásul a mai modern lakásbiztosítások a CLB szerint meglepően kedvező árúak és fejlettebbek is, hiszen már külön díj megfizetése nélkül is eleve tartalmazzák például a villámcsapás okozta károk fedezetét.

A magyarok átlagosan tízévente nézik át, és frissítik a lakásbiztosításukat - már akinek van egyáltalán -, de jócskán van olyan is, aki több évtizede nem változtatott a szerződésén. Így aztán nagy meglepetés érheti azokat, akik a lakásukban most elszenvedett viharkárok miatt fordulnak biztosítóhoz.

Egy meteorológiai károkkal kapcsolatos biztosítói ajánlatokat - 25 szolgáltató kimutatását - vizsgáló elemzés szerint az elmúlt három évben a lakáskárokról szóló bejelentések mintegy 60 százaléka kötődött a viharkárokhoz. A bejelentések között a villámcsapások okozta káresemény áll a második helyen, mintegy 25 százalékkal, 15 százalékot pedig a jégveréssel kapcsolatos esetek tesznek ki.

A CLB elemzése szerint a legnagyobb csalódás azokat éri, akik lakásukat biztosítják, de a benne lévő ingóságokat nem. De azok is rosszul járhatnak, akik mondjuk 30 éve vettek egy Junoszty televíziót, bevetették az akkori biztosításukba, és azóta semmit nem változtattak rajta, holott ma már - esetleg - több százezer forintos plazmatévéjük van.

A meteorológiai elemzésekre támaszkodó elemzés szerint évente 350 ezer villámcsapásnál is többet regisztrálnak a meteorológusok az országban. Az ezekből fakadó károk, amelyekért a biztosítók fizetnek is, megközelítik a 2 milliárd forintot.

Az országban a legtöbb mennykő az Északi-középhegységben és a Duna-Tisza-közén csap le. A villámok leggyakrabban júniusban "támadnak", egyes szakértők szerint ebben a hónapban átlagosan minden negyedik napon lehet ilyen légköri jelenség. Németh Péter, a CLB Biztosítási Alkusz Kft. értékesítési és marketing igazgatója szerint számítani kell arra, hogy tovább növekszik az ebből eredő káresemények száma.

 

EcoPower4
 Ár (bruttó)                 Még nem elérhető 
               Előrendelést felveszünk            
electricity_meter.gif
Fresh Surround
New LivingWater
dynamic_desert_blue0.gif dynamic_desert_blue002007.gif dynamic_desert_blue002005.gif dynamic_desert_blue002003.gif
Csökkenti a villanyszámláját!
Védi az elektromos berendezéseket a káros feszültségingadozásoktól és a villámok okozta túlfeszültség-tüskéktől.
Prospektus  1
Letölthető PDF:
Prospektus  2
get_adobe_reader.gif
Használati utasítás (angol)