A gyártócég az Egyesült Államokban már több mint 20 éves múlttal rendelkezik a légtisztító berendezések terén. Minthogy egy egészséges életmódot segítő cégről van szó, nemcsak a levegőtisztítás, hanem a vitaminok, táplálékkiegészítők, víztisztítók, áramtakarékosság,...stb. is az óriásvállalat széles termékkínálatát képezik.

A vállalkozás zászlóshajóját a levegőminőségjavító berendezések jelentik. Ezen készülékek mindegyike levédett, NASA kutatások során kifejlesztett technológiát alkalmaz, amelyek segítségével létrehozták a világ bizonyítottan leghatékonyabb légtisztító rendszerét (AktivePure).

Az óriásvállalat, élén J. Ursoval folyamatosan jelen van a kommunikációs csatornák mindegyikén, így lehetetlen úgy légtisztítót vásárolni, hogy ne próbálná ki a vevő az aktív légtisztító technológiát alkalmazó terméket. Márpedig, ha egyszer valaki otthonába viszi a természet ihlette technológiát, garantáltan nem akar tőle megválni.

A cég termékeinek hatékonysága annyira lenyűgözött bennünket is, hogy arra a döntésre jutottunk, érdemes megismertetni a magyar piacot a tengerentúlon már milliók életét megszépítő technológiával.

Olyan életminőséget kínálunk, ahol nem léteznek gyakori betegségek, nincs allergia, dohányfüst és szagok. Olyan helyiségeket teremtünk ahol kevésbé kell aggódnunk gyermekeink egészségéért, ahová szívesen megy be az ember, ahol biztonságban érezhetjük magunkat.

Ételszag?! Dohányfüst? Áporodott levegő? Dohos pinceszag?

Pollenek? Baktériumok? Penészgomba? Kutya-, Macskaszag?
dynamic_desert_blue0.gif dynamic_desert_blue003007.gif dynamic_desert_blue002005.gif dynamic_desert_blue002003.gif
A vállalat